Play’n GO nya slot – 24K Dragon!

Casino

Den senaste versionen från Play’n GO är här, och det är en visuell fest! Det nyaste erbjudandet från leverantören är en payways slot med titeln 24K Dragon.

Play’n GO besöker inte payways-formatet regelbundet, men när de gör det ger de marknaden några stora titlar, som Win-A-Beest och Wealth Series.

I stort sett ger payways en mer flyktig och spännande session som vissa spelare föredrar; och det är innan du ens tar hänsyn till bonusfunktionerna. I ett spel som 24K Dragon är utsikten till expanderande hjul som ökar vinstmöjligheterna från 1 028 till hela 8 192, vilket höjer spänningsfaktorn till en ännu högre nivå, något som Play’n GO lyckas med på ett skickligt sätt i sina titlar.

24K Dragon är en spelautomat med 5 hjul och erbjuder spelarna en spektakulär spelupplevelse. Utbetalningsformatet, tillsammans med fantastiska animationer och 3D, gör 24K Dragon till ett värdigt tillägg i alla spellobbyer.

Som vanligt för en Play’n GO-titel finns det en robust berättande funktion i spelet. Spelarna är på ett uppdrag att ta hem en del av drakens horder, men måste möta draken själv för att tjäna sina rikedomar.

Drakens animation driver berättelsen framåt, med frekventa framträdanden av varelsen på hjulen i grundspelet och i funktionerna, vilket hjälper till att utöka utbetalningsmöjligheterna massivt och inbjuder till specialfunktioner, vilket lockar in spelarna i spelet och höjer upplevelsen.

Martin Zettergen, CPO hos slotspecialisterna, talade om vikten av de visuella faktorerna i en slottitel:

”De visuella aspekterna av en slot är utan tvekan avgörande för hur bra den är. I fruktautomaternas tidiga dagar skulle ljusa bilder och blinkande lampor rikta spelarnas uppmärksamhet mot maskinerna och markera dem bland konkurrenterna.

Numera har vi en mängd animationer, videor och grafik som bidrar till kvaliteten på spelarens session. Det är viktigt att använda dem på rätt sätt för att skapa en rolig och tilltalande slot som folk kan njuta av, vilket inte alla verkar komma ihåg nuförtiden.”

24K Dragon finns tillgängligt hos flera operatörer över hela världen idag.

Testspela här.