Kolla in våra bästa skräckspel

Casino

Skräckspel är inte bara för Halloween.

Det är dessa spel som vi spelar när vi vill ha skrämselhicka, grymma bilder och kusliga ljud som får dig att rysa.

Men vad gör ett bra skräckspel till ett bra skräckspel? Vi har sammanställt vår lista över de bästa skräckspelen, ok de är inte så skrämmande, men de är skrämmande bra!

Fortsätt läsa, om du vågar…

HOUSE OF DOOM

Båda utgåvorna i House of Doom-serien är kusligt vackra och har ett genomgående lila tema som kompletterar den läskiga (definitivt hemsökta) bakgrunden i kyrkan/kryptan, och naturligtvis finns det en skalle eller två där också. Det här är förmodligen det mest gotiska spelet i vårt utbud av slots online.

Vi älskar den läskiga faktorn i dessa spel.

RISE OF THE DEAD

Där de döda vandrar bland de levande

Den här listan skulle inte vara komplett utan några spöken, eller hur?

Det gamla Egypten. En tid med skoningslösa gudar och skoningslösa faraoner som skulle vakta sina skatter långt in i livet efter döden. Gå in i pyramiden som leder dig till gravarna för stora faraoner som vaktar The Book of Thoth.

Dr.Toonz

En lista över monsterspel skulle inte vara en lista över monsterspel utan en galen doktor och hans varelse som trotsar naturvetenskapen? Till skillnad från Victor Frankenstein är Dr Toonz’ skapelser lite mer… utöver det vanliga (bokstavligt talat), eftersom han kombinerar sci-fi- och skräckgenren i Reactoonz-serien.

THE WILD CLASS

Är skräckgenren komplett utan varulvar eller 80-talsmusikens frisyrer och mode? Nej, det trodde vi inte. I The Wild Class förvandlas en grupp studenter, Jess, Mike och Chris, till skräckinjagande varulvar vid fullmåne. Spelet utspelar sig i bakgrunden av en hemsökt nöjespark där du hör skrik av spänning när berg- och dalbanan går ner.

Vi hoppas bara att det är de enda skrik du kommer att höra…

WILD BLOOD II

Vampyren är en skräckklassiker. Det här gotiska spelet tar oss tillbaka i tiden och djupt in i Södern, där en grupp bor i en kuslig herrgård som leds av Vampyrkungen. Möt de vackra Rebecca, Laura och Margaret, Be still our bleeding heart… förlåt, beating heart.

En dimmig bakgrund i en isolerad skog sätter verkligen scenen för denna kusliga slot.

RAGING REX 2

Res till en tid innan människan levde på jorden och de mäktiga dinosaurierna härskade. Dinosaurien är en formidabel varelse som ofta framställs som ett monster, du behöver bara titta på Godzilla.

Och när vi tänker på dinosaurier tänker vi förstås på T-rex! Det är bäst att hålla huvudet kallt… Kände du precis hur marken skakade? (Gulp!)

LORDI REEL MONSTERS

Monstren kommer ut för att spela i vår senaste monster rock slot. Det finska bandet ger oss alla The House of Hammer Horror-känslor med sina episka kostymer och hemska bakgrundshistorier.

Kommer snart…